A nagyszerű nőknek, akik szeretnék kiteljesíteni a NŐISÉGÜKET

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

A hozzám forduló nők zöme fantasztikus férfi (lenne). Erősek, céltudatosak, kitartóak és sikeresek vagytok. Van véleményetek, és megálljátok a helyeteket a világban.  Mégis elveszettnek, bizonytalannak, kimerültnek érzitek magatokat. Szorongással és komoly tünetekkel küzdötök. Nem találjátok a kiutat az életetek labirintusából.

Férfiként élni komoly stresszt jelent a női test és lélek számára. A férfias energiák kimerítenek bennünket. A nőies minőségek elnyomása pedig a lényünk teljességén tesz erőszakot.

Amikor nőiségről beszélek, akkor nem a miniszoknyára és a körömlakkra gondolok.  (Bár tudjátok, milyen jó buli együtt pirosra festeni a körmünket! 😊) Női minőség az összetartás, az együttérzés, az intuíció, az odaadás, a bölcsesség, a változás, a vonzás, a teremtő türelem, és még sokáig sorolhatnám a sok szépséget.

A Budoár Műhelyben a női minőségek felébresztésén dolgozunk. Itt mindenki kimunkálhatja magában a férfias és nőies tulajdonságok egyensúlyát. Ebben segítenek nekünk a népmesék, az illatok, a növények, és az őrségi táj.

Ami még a Budoárban vár rád:

A jázmin illata, a selyem tapintása, mezítláb sétálni a harmatos fűben, kristálypohárból bort kortyolgatni a lemenő nap narancsos fényében, figyelni a lámpást gyújtó szentjános bogarakat, őzekkel szemezni, sírás és nevetés, és egy erőt adó NŐI KÖZÖSSÉG.

Fontos nekünk, hogy te is megtaláld és érezd a belülről ragyogó szépségedet! Hogy aztán a kincseidet megoszthasd a világgal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.