Mit tanultunk az iskolában?

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Ha választhattál volna, mit tanulj az iskolában, mit választottál volna?

deriválni tanulsz, vállalkozási ismereteket szerzel az egyéni vállalkozásod elindításához, megtanulsz jó messzire dobni egy hatalmas medicin labdát, fejleszted az egészséges testtartásod és test-tudatosságod, elméleti tudást szerzel az egy- és kétszikűekről, megtanulsz vegyszermentesen zöldséget termeszteni, bemagolsz számtalan évszámot, sokat gyakorlod az erőszakmentes kommunikációt, részletes ismereteket szerzel a periódusos rendszerről, megtanulod hogyan figyelj a tested ciklusaira, megtanulsz titrálni, megtanulod hogyan készíts természetes alapanyagokból szappant és bőrápoló kozmetikumokat, megtanulod hol vannak a világ legnagyobb földgáz lelőhelyei, megismered a gyógyító növényeket, egész nap koncentráltan figyelni, megtapasztalod a meditáció értékét, könyvből tanulod az erkölcsöt, megtanulod hogyan bánj szeretettel a gyermekeiddel, festesz / zenélsz / kézműveskedsz a kreativitás öröméért.

Neked milyen ismeretekre lenne szükséged ahhoz, hogy boldogabb életet élj? Mit tanulnál, mit tanítanál a gyermekeidnek? Oszd meg velünk a véleményedet!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet egy kis gondoskodásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.