Merülj egy el kényeztető fürdőben ezzel az illatos fürdőgolyóval – és hallgasd, mit üzen a belső hangod!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

A hősnő útján nem akarunk megváltozni. Fejlődésünk nem az önmagunkkal való küzdelem eredménye. Egészségessé nem úgy válunk, hogy megszabadulunk a betegséget okozó érzelmi és gondolati mintázatoktól.

A „nem vagyok elég jó”, „nem vagyok elég fejlett”, „valamit nagyon nem csinálok jól, mert beteg lettem” kritikáiddal saját magad támadod. A belső, igaz hang ilyenkor csendben marad, mert nem szereti a durvaságot.

Keresd a szelídséget, puhaságot, finomságot abban, ahogy bánsz magaddal és Föld Anyával! A hősnő útján kíváncsian és szeretettel figyeljük saját magunkat. Elcsendesedünk. Meghalljuk a belső hangot, ami megmutatja, merre menjünk. Megmondja mi a helyes, és mi az, ami nem szolgálja a kiteljesedésünket.

A fény és szeretet ünnepének napjaiban szánj időt a kikapcsolódásra! Merülj el egy forró fürdőben vagy meditálj, miközben lábad kényeztető lábfürdőben áztatod. Otthon is könnyen elkészíthető fürdőgolyó receptet osztok meg veled. Az összetevők simogatják a bőröd, segítik a tested méregtelenítését, valamint fontos ásványi anyagokkal táplálnak. Jó társaságban, gyerekekkel, barátnőkkel igazán vidám időtöltés a fürdőgolyók elkészítése.

Keverd össze az alábbi alapanyagokat:

1 csésze szódabikarbóna
fél csésze citromsav
fél csésze Epsom só
negyed csésze kukoricakeményítő
negyed csésze rizsliszt (vagy kókuszliszt)

Vízfürdő felett melegíts meg 1 csésze kókuszzsírt (keverheted shea vajjal, kakaóvajjal), csak annyira, hogy teljesen folyékonnyá váljon.

Amikor kicsit kihűlt a kókuszzsír, de még folyékony, keverd hozzá a porokhoz. Végén csepegtess hozzá 15 cseppet kedvenc illóolajodból. Használj például levendulát!

Az elkészült keveréket nyomkodd formákba. Én a szilikon jégkockatartót szeretem, mert a megszilárdult fürdőgolyók könnyen kinyomhatók belőle. A formák aljára szórhatsz kevés szárított virágszirmot (levendulát, rózsát), hogy még szebb legyen. Egy este alatt megszilárdulnak.

Dobj egy golyót a fürdővízbe vagy lábfürdőbe. Gyújts gyertyát. Pihenj meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.