Ha így nézem hiány, ha így nézem bőség

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Bőségben élünk.

Bőven van mit ennünk. Nagyobb egészségügyi kockázattal jár az elhízás, mint az alultápláltság. Jól fogynak az emésztést serkentő pirulák is.

Van elég ivóvizünk. Még a WC-t is azzal öblítjük le… Nem is olyan régen még kútról hordták az emberek a vizet. Cipelték minden nap. Ma csak megnyitjuk a csapot.

Tiszta levegőt lélegzünk be. Mondtál már köszönetet érte a fáknak?

Van idő. Nem kell rohanni. Megállhatunk időnként szemlélődni.

Mennyivel nagyobb kényelemben és anyagi jólétben élünk, mint az emberiség zöme. Szinte minden háztartás alap felszerelése a mosógép, a mosogatógép, az autó.

Hajlamosak vagyunk arra figyelni, ami nincs, ami hiányzik. Hamar megszokjuk azt, ami rendelkezésünkre áll. Mindenkinek saját döntése, hogy milyen szemmel nézi a világot: azt keresi, ami nincs vagy azért hálás, ami van.

A boldog és elégedett nő bőség mentalitással él. Arra figyel, azt veszi észre, ami gazdagítja az életét. Nem feltétlenül anyagi javakra gondolok, hanem jó érzésekre, szeretetre, szabadságra, könnyedségre.

Körülvesznek a tápláló energiák. Jut belőle mindenkinek.

Számodra mit jelent a bőség? Írd meg nekünk gondolataidat!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet egy kis gondoskodásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.