A kiteljesedésed múlik rajtuk!

Köszönet a képért: skeeze, Pixabay

Arra az öt emberre hasonlítunk a legjobban, akivel a legtöbb időnket töltjük – állítja Jim Rohr, üzletember és motivációs előadó. A társas környezetünk meghatározza a gondolkodásunkat, befolyásolja a tetteinket, és hat a szokásainkra.

Nem mindegy, hogy kivel és mivel töltjük az időnket: rendszeresen kimegyünk a kollégákkal cigizni, eljárunk futni a barátnőkkel, gyorsétterembe vagy salátabárba ülünk be beszélgetni, rosszindulatú pletykákat osztunk meg a szomszédsággal, vagy inspiráló közösségbe járunk.

Akikkel a legtöbb időnket töltjük, meghatározzák, hogy mire figyelünk, mennyire látjuk pozitívan a világot, még az anyagi helyzetünk is igazodik hozzájuk.

Akaratuk ellenére is hatalmukban áll visszafogni vagy támogatni a kiteljesedésünket, az álmaink megvalósulását. Együtt fejlődhetünk velük, vagy visszahúzhatjuk egymást.

Ezért nagyon tudatosan és jól kell a csapatunkat megválasztanunk. A fejlődésünk érdekében azokkal az emberekkel érdemes körülvennünk magunkat, akiket becsülünk, csodálunk, akikre felnézünk, akik inspirálnak.

Te kikkel töltöd a legtöbb idődet? Mire inspiráljátok egymást?

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet támogatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.