Arra vezet az utunk, amit szívvel-lélekkel csinálunk

Köszönet a képért: Free-Photos, Pixabay

Van az társaság és az a környezet,

ahol nem érzed magad otthonosan; ahol nem találod a helyed; ahol nincs igazán dolgod; ahol lassan telik az idő és nehézkesen mennek a dolgok; ahonnan elszabadulnál; ahol azt várod, hogy mikor lesz már vége; ahol nyűgös vagy és elkezd fájni a tested; ahol feszengsz és legszívesebben a ’hátsó sorba ülsz’; ahol elfolyik az energiád; amin csak túl akarsz lenni; amibe minimális energiát teszel; és ahol beleszagolsz a levegőbe, és érzed, hogy valami nincsen rendben.

És van az a társaság és az a környezet,

ahol kellemes izgatottságot érzel; ahol ragyogsz; ahol kitágul a tér és az idő; ahol inspirálva érzed magad; ahol energikus vagy; ahol jó lenni; és még ha ki is fáradsz, a lelked feltöltődik; ahol új gondolataid támadnak; ahol ki tudsz bontakozni; ahol növekszel és fejlődsz; ami élteti benned a tüzet; ami lelkesedéssel tölt el; amibe úgy igazán beleteszed magad; ahol csillog a szemed.

A testünk minden érzékszervünkön keresztül tudja, hogy merre visz az utunk, miben teljesíthetjük ki az életfeladatunkat. A testünk nagyon jó iránytű. Ne nyomd el a jelzéseit! Nem kell kibírni, nem kell megfelelni, nem kell végig ülni, nem kell végig csinálni. Tudjuk, hogy mi a jó nekünk. Ismerjük az udvariassági szabályokat, de nem irányíthatják az életünket.

Arra vezet az utunk, amit szívvel-lélekkel csinálunk. És a világnak is arra van szüksége!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet támogatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.