Műhelysorozat

A 21. század Női Kihívásai műhelysorozat

KIEGYENSÚLYOZOTT NŐ  alapkurzus

A női kiteljesedés új szemléletét és módszertanát dolgoztunk ki, hogy Te is harmóniát teremthess az életedben!

Időpont: 2019. január 26-27.
Helyszín: Zalaegerszeg, Holdkunyhó

A 21. század női kihívásai
A 21. században olyan női kihívásokkal szembesülünk, amelyek megoldására nincsenek megfelelő mintáink.
Szeretnénk boldog, egészséges, kiteljesedett nőként élni. Ugyanakkor a mindennapi feladatok és elvárások között könnyen elveszíthetjük a kapcsolatot saját magunkkal. Nagymamáink még a hagyományos szerep kapcsolatban éltek, ami a megélhetés biztonságát jelentette számukra. Szerepük szerint a nők dolga a családi fészek melegének őrzése volt. A gyermeknevelés és a háztartás vezetése felemésztette az energiáikat.
A nők többsége ma már többre, másra vágyik. Kapcsolatainkban már nem a hagyományos szerepek szerint mozgunk. Vágyunk arra, hogy szabadon és őszintén megéljük és kifejezzük egyedi személyiségünket, valamint kiteljesedjünk a kapcsolatainkban, hivatásunkban.

A 21. század alapvető női kihívása, hogy megteremtsük a férfias és nőies energia minőségek egészséges egyensúlyát saját személyiségünkben és a kapcsolatainkban.

A hagyományos szerep modell meghatározta, hogy mit és hogyan kell a nőnek tennie női szerepében – mint például anya, feleség, anyós, meny, cseléd, barátnő, szerető. Ma már azonban nem a szerepeknek szeretnénk megfelelni, nem egy meghatározott öntőformába akarunk illeszkedni, hanem életünk minden területén a személyiségünk egyedi kifejezését keressük. Szeretnénk önmagunk teljességét megélni. Érezzük, hogy akkor tudunk a legtöbbet adni értékeinkből a világnak, ha önmagunk teljes szépségében ragyogó nővé válunk. Saját teljességünk megélése akkor lehetséges, ha megtaláljuk a nőies és férfias minőségek egyensúlyát az életünkben.
(Ha kíváncsi vagy, hogy egyensúlyban vannak-e a nőies és férfias energiák az életedben, iratkozz fel a Budoár hírlevélre, és teszteld magad az ajándék Kiegyensúlyozott Nő teszttel!)

A Budoárban azt valljuk, hogy a problémáid, az elakadásaid azt jelzik, hogy felborult a nőies és férfias energia minőségek egyensúlya az életedben.
A nőgyógyászati betegségek, szorongás, pánik, depresszió, párkapcsolati nehézségek, családi konfliktusok gyötrelmei, az alvászavarok, szexuális problémák, a túlhajszoltság és kilátástalanság érzése általában arra vezethető vissza, hogy még nem dolgoztad ki a nőies és férfias energia minőségek számodra egészséges egyensúlyát. Hogyan is teremthettél volna egyensúlyt, ha nem volt erre megfelelő minta az életedben?

A Kiegyensúlyozott Nő alapkurzust azért indítottuk útjára, mert Téged is támogatni szeretnénk abban, hogy
• belső békét és harmóniát élhess meg
• megteremthesd a női tested egészségét és jóllétét
• oldhasd a szorongásodat
• kiegyensúlyozott legyen a párkapcsolatod
• boldog családi élet élj
• kiteljesedj a hivatásodban
• a saját utadat járd

Mi történik a kétnapos Kiegyensúlyozott Nő műhely során:
• A kétnapos lelki utazásunk kiinduló pontja:
Mítoszokkal színesített beszámolónkból megismered a nőies és férfias energia minőségek egyensúlyvesztésének és a patriarchális uralom kialakulásának történetét. Megtudod, hogyan vesztette el a nagy Anyaistennő a hatalmát.
Részletesen megismered az egészséges női és férfi minőségeket. Megtudod, milyen tünetei vannak annak, amikor az egyensúly felborul.
• Ahol az utazás személyessé, a Te történeteddé válik:
Megnézzük, hogy abban az élethelyzetben, ahol most nehézségeid vannak, hogyan borult fel a nőies és férfias minőségek egyensúlya. Pontosan azonosítani tudod, mi okoz gondot, miért nem megy a továbblépés.
• Egyedi eszközeink:
Olyan ’diagnosztikai eszközöket’ dolgoztunk ki és használunk, melyek segítségével pontos képet fogsz kapni arról, mely női és mely férfi minőségek működnek jól az életedben, és melyek billentek ki az egyensúlyukból. Módszereink egyszerre szólítják meg a jobb és a bal agyféltekét, valamint a tudatos és nem tudatos lelki területeket.
Alkalmazunk 100%-os tisztaságú terápiás hatású illóolajokat, virág esszenciákat, és a Kiegyensúlyozott Nő tesztet.
Talán a legfontosabb ’eszközünk’ a saját göröngyös női utunk során kimunkált személyiségünk, valamint az évek során a nőkkel való munkánkban, beszélgetésekben összegyűjtött sok-sok tapasztalatunk. Nevezhetjük szakértelemnek, intuíciónak, ráérzésnek vagy értő odafigyelésnek.
Az egyensúly helyreállítása:
Az első napon pontos képet kapunk arról, hogy jelenleg hol van az életedben probléma, elakadás. Valamint azt is kiderítjük, hogy milyen egyensúlyvesztés áll a nehézséged hátterében.
Az igazi varázslat a második napon vár a csoportra. Együtt találjuk meg a továbblépés lehetőségét minden résztvevő nő számára. A mindennapjaidban is jól alkalmazható gyakorlatokat és szemléletmódot sajátítasz el. Azért is várunk legfeljebb 12 nőt a műhelybe, hogy ne általánosításokat vagy nehezen használható elveket adjunk át, hanem valódi támogatást adhassunk.
• Egyedi módszereink:
Módszereink azt a célt szolgálják, hogy megtaláld és megéld a nőies és férfias energia minőségek számodra egészséges és tápláló egyensúlyát.
Segítségül hívjuk a népmesék bölcs tanításait; a csoport számára összeállított képek új nézőpont kialakításában segédkeznek, kineziológiai gyakorlatokkal harmonizáljuk az idegrendszert, meditációval előhívott belső képekkel mozgósítjuk a testi és lelki öngyógyító folyamatokat.

A Te történeted
Egyedi figyelemmel fordulunk minden nő felé, aki megtisztel minket a bizalmával. A csoport méretét 12 nőre szabtuk, hogy mindenki fontosnak érezhesse magát köztünk. Jól tudjuk, hogy van, amikor jól esik beszélni magadról, máskor inkább visszahúzódva vagy jelen. A bizalmas női kör nálunk azt is jelenti, hogy csak annyira nyilvánulsz meg, amennyire szeretnél.
A csoportok vezetése során is azt a szemléletet képviseljük, ahogy élünk, és amiben Téged is támogatni szeretnénk. A teljes egyedi szépségedben lehetsz nálunk jelen, minden kényszer és megfelelési vágy nélkül. Ugyanakkor nyitottak vagyunk arra, hogy meghallgassuk, mi okoz Neked jelenleg nehézséget az életedben és támogatunk abban, hogy túllépj az elakadásodon.

Ajándékaink
Belső harmónia meditáció.
Tibeti hangtálakkal kísért 20 perces meditáció mp3 formátumban. A meditáció segíti a relaxációt, a belső béke megteremtését, a feszültségoldást. A meditáció szövege a csoport igényeihez illeszkedik. Hazaviheted adathordozón vagy elküldjük elektronikus formában. Bármikor meghallgathatod, amikor feltöltődésre és megnyugvásra vágysz.
Támogató virágesszencia.
A virágesszenciák számodra összeállított keverékét viheted haza. A virágok egyedi rezgése segít helyreállítani a felborult lelki egyensúlyt, harmonizálja az energiáidat.
3000 Ft értékű kedvezmény kupon a műhelysorozat további alkalmaira.

Csak akkor jelentkezz, ha:
• Bátran járod önismereti utadat. Akár a műhely lesz az első lépéseid egyike, akár gyakorlott utazó vagy, helyed van a körünkben!
• Szívesen kötelezed el magad egy kétnapos mély és megmozgató munkára.
• Olyan kihívással találkoztál, amellyel szemben most még tehetetlennek érzed magad.
• Vagy ha úgy érzed, hogy nem a saját utadat járod.
• Szeretnéd megteremteni a belső békédet, egyensúlyodat.
• Nem másoktól várod a megoldást és nem másokat okolsz a nehézségeikért.
• Saját erődből, a női kör támogatását használva igyekszel túljutni az elakadáson.
• Szeretnéd megtudni, hogyan is jelennek meg a Te életedben a női és férfi energiaminőségek.
• Szívesen ismersz meg új nézőpontokat és megoldásmódokat.

Az alapkurzusról mondtátok:

“A mai világban hatalmas szükség van női körökre, ahol a nők női minőségben kapcsolódhatnak. Minden nőnek kötelezővé tenném.”
“Nagyon-nagyon-nagyon hasznos volt. Továbblendített, millió dologra megoldást adott.”
“Az tetszett a legjobban, hogy kis létszámban, kellemes, bizalmas légkörben voltunk.”
“Nagyon hasznos volt, mert magammal tudtam foglalkozni, ki tudott kapcsolni az agyam.”
“A sok kreatív feladat tetszett a legjobban.”

Időpont:

2019. január 26-27.
szombaton: 10-17 óráig, vasárnap 9-15 óráig

Helyszín:

Zalaegerszeg, Holdkunyhó

Szívesen elvisszük az alapkurzust hozzátok is! Beszéljünk róla: kapcsolat@budoar.hu!

Részvételi díj:
A Kiegyensúlyozott Nő alapkurzus részvételi díja 70.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2019. január 10.

Karácsonyi meglepetés:
Mi hiszünk a csodákban! Amennyiben a kurzust magadnak vagy szívedhez közel álló nőnek ajándékozod, Karácsonyig a részvételi díj : 50.000 Ft

A részvételi díj átutalását előre kérjük, a helyszínen nem lesz lehetőség a fizetésre.

A csoport optimális létszáma 12 fő. A jelentkezésed igazi elköteleződést igényel. Ezért kérjük, hogy:
• A részvétel díját előre utald át. A helyszínen nem lesz lehetőséged a befizetésre.
• Ha mégsem tudnál résztvenni a két napon, add át a lehetőséget női ismerősödnek. A részvételi díjat nem térítjük vissza, és más alkalommal sem használható fel. Azonban szabadon átruházhatod barátnődre, női családtagodra, ismerősödre.

Szeretettel vár Téged is

Dr. Krekó Kata, klinikai pszichológus, meseterapeuta
Én akkor vagyok kiegyensúlyozott, amikor emlékeztetni tudom magam arra, hogy a belső középpontom mindig nyugodt és békés. Nőként az érzéseim, hangulatom, energiám változékonyságát élem. Amikor kezdek túlzottan frusztrált lenni vagy azt érzem, hogy bújik elő belőlem a sárkány, akkor felteszem magamnak a kérdést: „Mire lenne most szükségem, hogy derűsebbnek, elégedettebbnek érezzem magam?” És igyekszem nem másra szórni a villámokat, hanem vállalom a felelősséget saját boldogságom megteremtéséért.

Várkonyi Éva, ACC life coach, tréner
Én akkor vagyok kiegyensúlyozott, amikor kiteljesedhetem abban, amiben éppen vagyok – munkában, pihenésben, tanulásban, feltöltődésben. Amikor teherré válik mindez, vagy türelmetlenné válok, akkor tudom, hogy kibillentem egyensúlyomból. Ilyenkor végig gondolom, mi esne most igazán jól nekem, mire vágyom valójában, és igyekszem megteremteni magamnak a lehetőséget arra, hogy minél hamarabb visszataláljak középpontomhoz.

Hogyan jelentkezhetsz:
1. Kérünk, hogy a részvételi szándékodat jelezd a kapcsolat@budoar.hu email címen. Visszajelzést fogunk küldeni Neked, hogy van-e még szabad hely a csoportban.
Elküldjük azt a bankszámla számot, ahova a részvételi díj átutalását kérjük Tőled.
2. Ahogy az átutalt összeg megérkezett, újabb levelet küldünk, melyben minden további információt leírunk.
3. Segítünk Nektek abban, hogy felvegyétek egymással a kapcsolatot, hogy a messzebbről érkezők telekocsit szervezhessenek.
A befizetés sorrendjében tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

Ha a Kiegyensúlyozott Nő alapkurzust ajándékba adnád:
Ha szívesen ajándékoznád a kurzust barátnődnek, női családtagodnak vagy munkatársadnak, akkor erre is van lehetőség! Mit tegyél:
1. Kérünk, hogy az ajándékozási szándékodat jelezd a kapcsolat@budoar.hu email címen.
Visszajelzést fogunk küldeni Neked, hogy van-e még szabad hely a csoportban.
Elküldjük azt a bankszámla számot, ahova a részvételi díj átutalását kérjük Tőled.
2. Ahogy az átutalt összeg megérkezett, újabb levelet küldünk, melyben minden további információt leírunk. Névre szóló, kinyomtatható vagy tovább küldhető ajándék kártyát is mellékelünk.
Amennyiben az ajándékozott nem tud résztvenni a Kiegyensúlyozott Nő alapkurzuson, akkor az ajándék kártyát más is igénybe veheti. Arra azonban nincsen módunk, hogy visszatérítsük a részvételi díjat. Más időpontban megtartott kurzuson sem tudjuk az ajándék kártyát elfogadni.

Minden további kérdésedre szívesen válaszolunk! Írj a kapcsolat@budoar.hu címre.