Szeress bele az életedbe!

A Budoár az a hely, ahol megismerheted és megszeretheted azt a RAGYOGÓ NŐT, aki valóban vagy!

A Budoár Női Kiteljesedés Műhelyt azért indítottam útjára, mert választ és megoldást kerestem azokra a problémákra, amelyekkel szinte minden nap szembesülök szakemberként, barátként, és mindenek felett együttérző nőként.

• Rengeteg nő szenved krónikus nőgyógyászati betegségtől.
• A depressziós, szorongó, pánikbeteg nők száma nagyon magas.
• A nők túlhajszoltak.
• Az állatokat a (kozmetika-, élelmiszer-, gyógyszer-) ipar tárgyiasította, és kínozza.
• Rengeteg a tárgyiasított és kizsákmányolt nő.
• A Föld sem bírja már a kizsákmányolást.
• Az iskolában elenyésző a boldog gyerekek száma.
• A párkapcsolatok sokszor küzdelmesek.

Gyakran hallom hangotokban az elkeseredettséget: „Nem a saját életemet élem.” „Nem tudok önmagam lenni.”

Sok sok keresés után megtaláltam a magyarázatot!
A női és férfi minőségek egyensúlya felborult. A női energiák fokozatosan értéküket vesztették. A Nagy Anyaistennőt száműzték, és az Atya Isten vált teljhatalmúvá.

De kezdjük az elején!
Kezdetben a nők és a férfiak harmóniában éltek. Elfogadták és tisztelték egymás értékeit.
Mik is azok a női energiák, női minőségek?
A létezés szépsége, vonzás, rábízza magát a gondviselésre, a kapcsolatokat értékeli, szintetizál (nagy egységben lát), intuitív, tápláló / gondoskodó, érzelmek és test elsőbbsége, vágyak, együttműködés, változékonyság, megengedő.
A nő a petesejt. Fantasztikus energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy a legrátermettebb spermiumot magához vonzza. Nem csak passzívan vár.
Nézzük a férfias minőségeket!
Csinálás, teljesítés, kontrollálás, függetlenség, analizálás (összetevőkre bont), logikus, probléma megoldó / védelmező, intellektus elsőbbsége, akarat, versengés, stabilitás, határokat szab.
A férfi a spermium. A többieket legyőzve rohan a célja felé.

A nőies és a férfias minőségek természetesen mindkét nemben megtalálhatóak, csak különböző arányban.

Aztán történt valami…
Nem tudjuk pontosan, hogy mi történhetett, habár számos elképzelés látott napvilágot.
A változás 5000 évvel ezelőtt kezdődött. Felborult az egyensúly. Túlsúlyba kerültek a maszkulin vonások. Ez pedig azt eredményezte, hogy nagyon szélsőségessé, mérgezővé váltak a férfias energiák.

Miben nyilvánul meg napjainkban is a férfias energiák túlsúlya?
A gyengébb elnyomása. A minden áron való versengés. A természet, az anyaföld tárgyiasítása és kizsákmányolása. Az érzelmek és a testi folyamatok értéktelennek minősítése. A sebezhetetlenség illúziója. A mértéktelen pusztítás. A kegyetlenség. A hatalom vágya. Az ítélkezés.

Az egyensúly a női lélekben is felborult.
A nők úgy kezdtek el kilépni a férfiak elnyomása alól, hogy maguk is férfiassá váltak. Ez volt a feminizmus első hulláma. A nők érvényesüléséhez, szabadságához és függetlenségéhez a férfias minőségek kimunkálásán keresztül vezetett az út. Így igyekeztek a nők kilépni az elnyomott és kihasznált áldozat szerepéből.
Ezért azonban nagy árat fizettek a nők. A saját női természetük elnyomása fájdalmas tüneteket eredményezett: kínzó menstruáció, a női szervek betegsége, párkapcsolati problémák, depresszió, szorongás, kiégés, és még sokáig sorolhatnám.

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Mit tehetünk az egészség és jólét helyreállítása érdekében?
Ma már nem élhetünk úgy, mint 5000 évvel ezelőtt. Sőt, nagyszüleink mintáját sem követhetjük már. Miért? Mert nem arra van szükségünk. Napjainkban a nőies és a férfias minőségek új egyensúlyát kell kimunkálnunk! Az egyéni lelken belül, a párkapcsolatokban, és a világban. Nincs sorvezető, nincsenek követendő protokollok. Ez mindenkinek a saját munkája, ahogy az ő természete megkívánja.

Hogyan segít a Budoár Női Kiteljesedés Műhely?
Életedet 95%-ban nem tudatos mentális programok irányítják. A programok többsége elveszi az erődet és akadályozza a kiteljesedésedet, sőt megbetegít! Racionális problémamegoldással nem tudod ezeket megváltoztatni. Közvetlenül a nem-tudatos lelki folyamatokhoz kell szólnunk: mesékkel, történetekkel, képzeleti képekkel, a természet szépségeivel, illatokkal.

A Budoár támogató női közösséget teremt. A változtatás, a régi minták elhagyása nem megy könnyen. Ahhoz, hogy a saját utadat járd, drukkerekre, pom-pom lányokra van szükséged. Akik támogatnak, átsegítenek a nehézségeken, és saját történeteikkel példát mutatnak.
Programjainkról ide kattintva olvashatsz.

A nőies és férfias minőségek egyensúlyában születik meg a szeretet, az együttérzés, és a saját életeddel való elégedettség.
Gyere velünk! Létfontosságú a nőiségünk kiteljesítése. Eljött az idő! A világnak szüksége van a női energiák visszatérésére!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.