Érezd jól magad az úton!

Köszönet a képért: Várkonyi Éva.

Vidám baráti társasággal túráztunk ma a Vétyemi ősbükkösben. (Köszönjük Éva a szervezést!) A tervezett 11 kilométeres útból navigációs malőrök következtében 17 km lett. (El sem tudom képzelni korábban hogyan lehetett hazakeveredni az erdőből GPS és mobil navigáció nélkül.:)
Már az első eltévedésnél egyetértettünk abban, hogy nem kell nekünk mindenáron az előre eltervezett útvonalat bejárnunk. A fontos, hogy jó hangulatban együtt kirándulunk az ezerszínű őszi erdőben.

Körülbelül a negyedik eltévedésnél lehetett, hogy csapatunk egyik férfi tagja azt javasolta, hogy kössük ki egy fához túravezetőinket és menjünk nélkülük tovább.
Hát igen, a férfi minőség mindig is az elérendő célt tartja a szeme előtt, és igyekszik a leghatékonyabb módon elérni azt. A spermium nem érhet célba, ha kerülő utakon jár.
A női minőség inkább azt tarja fontosnak, hogy jól érezze magát útközben. Nem aggódik a végeredmény miatt.

Ha a női lelki minőségeidet szeretnéd táplálni, akkor ne a kívánt célra összpontosíts! Már az úton érezd úgy magad, ahogy a céljaid beteljesülésekor szeretnéd!

A belső békéért nem harcolhatsz meg. Az elengedettséget nem érheted el erőfeszítések árán. Önmagad kritizálása nem eredményezhet önelfogadást.

Álljon itt újra, emlékeztetőül, amit lelked mindig is jól tudott: Már az úton érezd úgy magad, ahogy a céljaid beteljesülésekor szeretnéd!

(Köszönet a gondolatért Danielle LaPorte-nak.)

Oszd meg velünk a véleményedet és a tapasztalataidat!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.