Nagyon fontos vagy!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Mindannyian vágyunk olyan emberek társaságára, akik kíváncsian figyelnek ránk. Szeretnénk, ha munkatársaink nyitottak lennének az eredményeinkre, céljainkra és a nehézségeinkre is. Várjuk, hogy a családi, baráti társaságunk érdeklődjön arról, hogyan érezzük magunkat, merre tart az utunk, milyen kihívásokkal szembesülünk.

Olyan kapcsolatokban, ahol nem kíváncsiak ránk, általában nem érezzük jól magunkat. Ahol nem tartják tiszteletben a véleményünket és az érzéseinket, ahol mindenki csak a saját magáét hangoztatja, ahol nem számítanak az érdekeink, ott igazán rossz lenni. Láthatatlannak lenni borzasztóan fájdalmas.

Évekig örömmel vezettem a Lelkesen Klubot. Most Várkonyi Éva Életmorzsák-Lélekmorzsák Klubjába járok. Havonta egyszer találkozunk és egy előre meghatározott témáról beszélgetünk. Azért szereti mindenki ezt a társaságot, mert köztünk nyíltan elmondhatja a gondolatait, kifejezheti az érzéseit. A többiek figyelemmel végighallgatják. Minden ítélkezés vagy kritika nélkül beszélgetünk. Elfogadó és támogató légkörben kíváncsiak vagyunk mindenkire. Figyelemmel hallgatjuk egymás véleményét és tapasztalatait. Így szélesedik a látókörünk, újabb szempontokkal és ismeretekkel gazdagodunk.
(Téged is szívesen fogadunk Őriszentpéteren a klubban. Keresd Évát a Facebookon: Egészség Őrség Coaching vagy az interneten: https://www.egeszseg-orseg.hu/)

Bátran és kétségek nélkül keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik kíváncsiak Rád, akiknek fontos vagy, akik elfogadnak! Velük biztonságban érezheted és megmutathatod magad.

Mi, itt a Budoárban kíváncsiak vagyunk Rád! Írd meg bátran a gondolataid, véleményedet!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet egy kis bátorításra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.