A női közösség láthatatlan összetartó ereje

Köszönet a képért: mentatdgt, Pexels

Most hétvégén két kis vas megyei községben tartottam előadást női szépségekről, népmesékről, és a női szemléletről. Az előadások után idősebb és fiatalabb nők, asszonyok jöttek oda hozzám, hogy elmeséljék nekem nehéz életfeladataikat, embert próbáló sorsukat, örömeiket és büszkeségeiket is.

Miközben a női lét szépségeiről és nehézségeiről beszéltem, megéreztem, hogy szinte kézzel fogható szálakkal kapcsolódunk egymáshoz, életkortól és élettapasztalattól függetlenül.

Elképesztő volt ismételten megtapasztalnom, hogy van valami nagyon ősi és nagyon azonos a női létezésünkben. Amire, ha őszintén és elfogadóan rá tudunk tekinteni, meg tudjuk osztani egymással, akkor hatalmas energiák szabadulnak fel.

Biztos vagyok abban, hogy ezek gyógyító energiák. Gyógyítják testet, lelket, az Anyaföldet, és a nőiségünket.

Mindannyiunknak szüksége van női közösségekre, ahol odafigyelünk egymásra, ahol nem ítélkezünk, ahol teret engedünk sírásnak és nevetésnek.

A női minőség sajátja a közösségteremtés. Szánjunk rá időt, legyünk együtt, hallgassuk meg és támogassuk egymást, és segítsünk szükség esetén!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet támogatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.