Köszönöm Nektek!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Köszönöm Nektek Ti bátor nők, hogy megosztjátok velem legmélyebb érzéseiteket és gondolataitokat. A blogok megírására Ti inspiráltok. Hálás vagyok az őszinteségetekért! Azért teszem közzé a beszélgetéseink során gyűjtött tapasztalataimat és gondolataimat, hogy ezzel minden nő mellé odaálljak, aki azt hiszi, hogy egyedül van a nehézségeivel.

A támogató női köröknek felbecsülhetetlen értéke van mindannyiunk életében.

Az elkövetkező héten, minden nap támogasd egy-egy nőtársadat, akivel korábban nem törődtél! Lehet ő munkatárs, akivel nem kedvelitek egymást; bolti eladónő, akivel még soha nem beszéltél; távoli rokon; gyermeked osztálytársának anyukája; szomszédod.

Mit tehetsz? Adj neki apró ajándékot; ha szívesen fogadja, masszírozd meg; fejezd ki, hogy mennyire értékeled; hallgasd meg; főzz neki egy teát; hívd fel telefonon és kérdezd meg hogy van; lepd meg egy sütivel.

Lássuk meg egymásban az Istennőt és segítsünk neki megmutatkozni!

Te hogyan támogatod a számodra fontos nőket? Oszd meg velünk a véleményed, tapasztalataidat!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre!

2 thoughts on “Köszönöm Nektek!

  1. Kozmetikusként sok Nővel dolgozom együtt,segitem megmutatni Nekik a bennük rejlő szépséget.Az én filozófiám ” a tudatos szépség belülről fakad” csodás meglátni mindenkiben a szépséget ami mindig a belső munkával kezdődik.Segitem kibontani ezt a belső erőt ami aztán szépen lassan felszínre tör.Az érintéssel,masszazzsal rengeteg feszültség oldódik és soha nem az a Nő távozik tőlem aki előtte belépett az ajtón.Szeretm látni a megnyugvó lelküket ami aztán kiül az arcukra.Kedves dícserő szavak és szó szerint nálam Új Nő születik! Hát én így támogatom a Hölgyeket☺

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.