Ragyogj fényesebben!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Egy gyönyörű gondolatot küldök ma Neked, hogy a tél sötét óráiban se feledd: RAGYOGÓ NŐ VAGY!

„Legmélyebb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legmélyebb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem a sötétség, hanem a belőlünk áradó fény az, ami a leginkább megfélemlít minket. Azt kérdezzük magunktól: “Hogy jövök én ahhoz, hogy ragyogó, nagyszerű, tehetséges és bámulatos legyek?”

De tulajdonképpen mi az, ami hiányozhat belőled? Isten gyermeke vagy. Ha kicsinek mutatod magad, az nem szolgálja a világot. Csöppet sem megvilágosodott dolog, ha összehúzod magad, hogy az emberek ne érezzék bizonytalannak magukat melletted. Mindnyájunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek ragyognak.

Arra születtünk, hogy Isten bennünk megnyilvánuló dicsőségét hirdessük. Nemcsak némelyikünk – mindegyikünk erre született. És amint hagyjuk a saját fényünket tündökölni, öntudatlanul másoknak is engedélyt adunk ugyanerre. Ha felszabadulunk a saját félelmeink uralma alól, jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat is.”

(Marianne Williamson – Visszatérés a szeretethez. Fordította: Keresztyné Rehák Aranka)

Írd meg nekünk, hogy miben rejlik a Te erőd!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre!
Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet egy kis gondoskodásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.