Így lesz a hernyóból pillangó: A személyes átalakulás szakaszai 4. rész

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Az életed különböző területein a változás más és más szakaszában járhatsz. Lezársz egy fontos kapcsolatot (1. szakasz), a vállalkozásod friss ötleteit érleled (2. szakasz), vagy új pozícióban kezdesz dolgozni (3. szakasz).

Figyelj most arra az élet területre, ahol megpihenhetsz. Ahol megdolgoztál a változásért, ahol elengedted a régit és a megszokottat. Ahol megújultál.

A személyes átalakulás negyedik szakaszának mottója: „Minden változik.”

A hernyó átalakult, a pillangó megszületett és már szabadon repül.

Ünnepeld meg az új életed megszületését! Gondold át, milyen nagy utat tettél meg! Legyél büszke magadra! Becsüld meg az elért eredményeidet! Gondolj hálával a sikereidre!
Érezd át a pillangó könnyedségét és az életörömöket! Ne hajtsd magad! Felesleges stresszelni. Ebben a szakaszban nincsen szükséged kemény munkára, mert most könnyedén eléred el a céljaidat.

Tudod, minden változik. A pillangó életciklusa is újra kezdődik. Mikor és melyik életterületen? Azt nem tudhatjuk. Viszont bizakodva és megerősödve adhatjuk át magunkat az újabb átváltozásoknak!

Neked milyen tapasztalataid vannak a személyes átalakulás különböző szakaszaiban? Írd meg a tapasztalataidat!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet egy kis gondoskodásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.