A nő elképesztő alakváltozásokra képes

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

A mesék megmutatják milyen elképesztő alakváltoztatásra vagyunk képesek, mi nők. Fantasztikus módon tudunk alkalmazkodni a körülményekhez a testi és lelki túlélésünk érdekében. A mesebeli lány átváltozik aranyhallá, körtefává, őzzé, hegedűvé, és még ezernyi más dologgá.

Általában olyan nőkkel találkozom a konzultációim során, akik nem érzik magukat komfortosan abban az ’alakban’, amiben élnek, és szeretnének visszaváltozni önmagukká.

Honnan tudod, ha nem a saját alakodban élsz? Például azt érzed, hogy nem a saját életedet éled, hogy mások elvárásainak igyekszel megfelelni. Már azt is elfelejtetted, hogy mire vágysz igazán. Ha úgy érzed, hogy a tested cserben hagyott. A szorongás, a depresszió, a szűnni nem akaró belső feszültség is megnehezíti, hogy a saját természeted szerint élj.

A mesék azt is megmutatják, hogy az alakváltozás a tested és lelked lehető legjobb és legegészségesebb megoldása egy adott élethelyzetre, kihívásra.

Mi segít vissza a nőt az eredeti alakjába? A türelme, kitartása, hogy soha nem adja fel. Segítőket talál és elfogadja a segítséget. Az élettörténetében nem áldozatnak látja magát, hanem önmagáért felelősséget vállaló szereplőnek. Bármilyen nehéz helyzetben is van, a lelki szépségeit fejleszti. Soha nem válik gonosszá, sárkánnyá, lustává. És soha nem adja fel a reményt, a hitet abban, hogy az élete jóra fordul.

Téged mi segít vissza eredeti alakodba, amikor időről időre átváltozol?

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet gondoskodásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.