Kezdj el Te is Héráskodni!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

Héra, a főisten Zeusz felesége ott él minden nőben. Benned is. Még akkor is, ha nehezen adsz neki teret.

Héra a királynői minőségeket tanítja nekünk. Ő sokat munkálkodik a lelki szépségein, hogy ezzel másoknak példát mutasson és felemelje méltó helyükre a nőket. Tudja, hogy az önismeret rögös és sokszor nehéz útja mellett helye van a finomságoknak, az örömöknek is.

Héra szépsége belülről fakad. Nem retusált, hanem megdolgozott szépség az övé, ami ragyog a tekintetéből és a lényéből.

Héra megengedi másoknak, hogy kényeztessék, gondoskodjanak róla, törődjenek vele. Ő maga is szeretettel fordul teste és saját lénye felé.

Tudja, hogy meg kell mutatnia a szépségeit, hogy vonzó legyen (az igazi férfiak és az univerzális segítő energia számára). Nem kételkedik abban, hogy be tud vonzani minden jót.

A Héráskodás tehát abban áll, hogy elfogadod jó szívvel, amit jó szívvel adnak Neked. Megengeded másoknak, hogy kényeztessenek: egy finom vacsorával, ajándékkal, szívességgel. Elfogadod, ha dicsérnek és hangot adnak a lelki szépségeidnek. Örülsz mindannak a jónak, amit kapsz. Bűntudat és az „én ezt nem érdemlem meg” érzése nélkül.

És persze Te is kényeztesd és segítsd nőtársaidat, hogy ők is Hérának érezhessék magukat!

Köszönöm szépségeim Szegeden, hogy együtt Héráskodhattunk az elmúlt napokban 🙂

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet törődésre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.