Te szépséges nő: küzdj vagy bízva bízzál!

Köszönet a képért: Creative Commons, Pixabay

A férfi minőség aktívan, cselekvően fordul a világ felé. Bízik az erejében, és dolgozik azon, hogy elérje a célját.

A női minőség tudja, hogy időnként tehetetlenek vagyunk. Vannak dolgok, amelyekkel kapcsolatban nem tudunk tenni. Az akarat, a kitartás nem mindig a legjobb stratégia. Van, hogy át kell adni magunkat. Ilyenkor jobb, ha egy nagyobb erőben bízunk.

Azt gondolom, hogy nekünk nőknek azért nehéz átadni magunkat, mert

• azt tanultuk, hogy legyünk erősek, és legyünk képesek egyedül is bármit véghezvinni.
• visszaéltek vele. Valószínűleg mindannyiunk életében volt valaki, aki visszaélt az erejével, a hatalmával, és megalázott, kihasznált, agresszívan bánt veled, amikor támaszkodtál rá. Ezért félünk ráhagyatkozni másokra.
• ha nem megy akarattal és kemény munkával, akkor tehetetlennek, bénának érezzük magunkat. Ezért elvárjuk magunktól, hogy még jobban és még többet teljesítsünk.

A tested jelzi, segít megérezni, hogy meddig megy valami akaratból és kitartásból, és mikor érdemes elengedni. És Bízni!! Mert van, amikor mást nem tehetsz, mint bízhatsz. Rábízhatod magad az élet áramlására.

Neked milyen élményeid vannak arról, hogy rábíztad magad egy nagyobb erőre, és minden rendben ment?

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre! Küldd el minden nő ismerősödnek ezt a bejegyzést, akinek szüksége lehet támogatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.