Változz vissza nővé a férfias munkanap után

Köszönet a képért: energepic.com, Pexels

Az anyagi javakért végzett munka (azaz a pénzkeresés) a férfi nem hormonok szintjét emeli a női szervezetben. Főleg akkor, amikor a munka sietséggel, döntéshozatallal, problémamegoldással, hatékonysággal, versengéssel, vezető pozícióval jár.

A nőnek plusz terhet jelent, ha az ő keresete nélkülözhetetlen a családi kasszához. Vagy azért, mert a férje kevesebbet pénzt visz haza, vagy mert egyedül neveli a gyermekeit. Ez a teher szintén a férfias minőségeket erősíti.

A női szervezet számára a munkahelyi stressz mellett a férfi hormonok magas szintje önmagában is stresszt jelent.

Mivel a munkahelyen férfias működésre van szükség, ezért a nők hajlamosak hazaérve is maszkulin ’üzemmódban’ maradni. Parancsokat osztani, döntéseket hozni, irányítani a családtagokat. Ezzel azonban a nőies oldalukat, és vele együtt a finom és jótékony hatású női hormonjaikat teljesen elnyomják.

A nőknek fontos megtanulniuk, hogyan élhetik meg a nőies minőségeiket egy-egy férfias munkanap után. Mit érdemes tenni?

A női oldaladra hoz vissza, amikor munkából hazaérve érzésekkel, érintésekkel, szavakkal kapcsolódsz a szeretteidhez. Beleengeded magad a szeretetteli kapcsolatok biztonságába. Kifejezheted az érzéseidet és érzelmi támogatást kapsz. Kérhetsz egy talpmasszázst, fejmasszázst, ölelést, kiöntheted a szíved. Akár játszhattok, sétálhattok egyet. Vagy alkalmazhatjátok a Vénusz-beszélgetést.

Már hallom is, ahogy felsóhajtasz, hogy erre nincs idő. Tanulni kell gyerekkel, rendet kell otthon rakni, vagy vittél haza munkát. Ez biztosan így is van. Legalábbis a hatékonyságra és eredményekre törekvő férfias oldalad így látja. Nehéz átváltani a női energiákhoz. Ugyanakkor a belső egyensúlyod és jólléted érdekében elengedhetetlen!

A kapcsolatok melegsége és megtartó ereje, a törődés, az érzések kifejezése, a testi érintés a női hormonok boldog táncát indítják el benned! Ezt neked is ki kell próbálni!

Még több javaslatot olvashatsz ide kattintva.

Te hogyan térsz vissza a női oldaladhoz egy-egy férfias munkanap után? Írd meg nekünk tapasztalataidat!

Tetszett ez az írás? Szívesen értesülnél elsőként a legújabb blogbejegyzésekről és programokról? Akkor iratkozz fel a Budoár hírlevélre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.